Amazon Kindle Fire Coupon Nikon D4 best price Nikon D700 best price Kindle Fire Coupon Amazon Kindle Coupon kindle dx coupon Nikon D700 coupon Kindle Touch Discount Code Kindle Promotional Code Kindle Keyboard 3G Coupon Kindle Fire 3G Promo Code Kindle Touch Coupon Kindle DX Promotional Code Logitech S715i Coupon Discount code today

Mijn werk

MARTJE – TEXTIELONTWERP

 

Functioneel textiel

Als mens met een grote nieuwsgierigheid, ben ik steeds gefascineerd geweest door de manier, hoe iemand zijn leefruimte aanpast aan zijn behoeften, zijn levensstijl en zijn ethische waarden: een gepersonaliseerde omgeving, binnen en buiten. Wanneer een bezoeker deze omgeving ziet, ontstaan er heel wat vragen. Hoe ervaart iemand een persoonlijke omgeving? Welke boodschap wordt er doorgegeven? Met andere woorden: hoe anderen gepersonaliseerd info lezen over vreemden? Deze interactie speel ik uit, de karakteristieken van de bewoner verwerk ik: bruikbaar textiel dat ontworpen is, samen met de eigenaar, in functie van de omgeving, in de meeste gevallen het interieur. Zowel het materiaal als de aard, van zowel de drager als het motief spelen daarbij een rol. Zo wordt het vooral aangenamer leven voor de bewoner!
 

Wat gebeurd er hier?

Iedereen die gordijnen, beddegoed, tafellinnen of een textiele oplossing zoekt,met een persoonlijke stempel, afmetingen of materiaal, kan bij me terecht. Het ontwerp wordt bepaald door uw eisen qua kleur, gebruik, afmetingen en sfeer. Eens de offerte is goedgekeurd, wordt het textiele stuk uitgewerkt en gemaakt.
 

Uniek en Belgisch

Budget: Voor een beddegoed kan ik een uniek ontwerp uitvoeren vanaf 170 euro. Een speeldeken voor kindjes maak ik voor minimaal 140 euro. U vraagt, ik maak!